Gratisprofil.com

Professionel og gratis opsætning af din virksomhedsprofil på Google Maps

Om os

Google virksomhedsprofil – nemt og enkelt!

Gratisprofil.com er en digital konsulentvirksomhed som er specialiseret i opsætning og vedligehold af virksomhedsprofiler på Google.

Rådgivning sker ud fra din virksomheds behov, og vi hjælper med alt det praktiske! 

Uanset om du har brug for en enkel eller mere avanceret løsning, så har vi en der passer til dig.

Hvorfor vælge os?

Alt for mange virksomheder vedligeholder ikke deres virksomhedsprofil på Google, og vises derfor med forældet eller direkte forkert information.

Google benytter et automatiseret system og brugerfeedback til at opdatere informationen på de virksomhedsprofiler, der ikke bliver vedligeholdt manuelt, men informationen bliver ikke valideret med virksomheden selv, inden den publiceres.

Derfor er manuelt vedligehold af virksomhedens profil på Google klart at foretrække, fordi det samtidigt åbner mulighed for at blive vist i langt flere søgeresultater, hente statistikker, modtage kundehenvendelser og meget meget mere!

Men manuelt vedligehold af en virksomhedsprofil på Google kan være tidskrævende, og er en løbende proces som kræver tid og kompetencer.

Vi tilbyder 2 forskellige løsninger, som sikrer, at du kan gøre det du er bedst til, velvidende at din virksomhedsprofil altid er opdateret – fordi vi gør det vi er bedst til!

Har du spørgsmål eller brug for support?

Er du allerede kunde og har spørgsmål eller brug for support?

Så kan du kontakte support eller din konsulent direkte her

Rul til toppen