Om os

Google virksomhedsprofil – nemt og enkelt!

Gratisprofil.com er en digital konsulentvirksomhed som er specialiseret i opsætning og vedligehold af virksomhedsprofiler på Google.

Rådgivning sker ud fra din virksomheds behov, og vi hjælper med alt det praktiske! 

Uanset om du har brug for en enkel eller mere avanceret løsning, så har vi en der passer til dig.

Hvorfor vælge os?

Alt for mange virksomheder vedligeholder ikke deres virksomhedsprofil på Google, og vises derfor med forældet eller direkte forkert information.

Google benytter et automatiseret system og brugerfeedback til at opdatere informationen på de virksomhedsprofiler, der ikke bliver vedligeholdt manuelt, men informationen bliver ikke valideret med virksomheden selv, inden den publiceres.

Derfor er manuelt vedligehold af virksomhedens profil på Google klart at foretrække, fordi det samtidigt åbner mulighed for at blive vist i langt flere søgeresultater, hente statistikker, modtage kundehenvendelser og meget meget mere!

Men manuelt vedligehold af en virksomhedsprofil på Google kan være tidskrævende, og er en løbende proces som kræver tid og kompetencer.

Vi tilbyder 2 forskellige løsninger, som sikrer, at du kan gøre det du er bedst til, velvidende at din virksomhedsprofil altid er opdateret – fordi vi gør det vi er bedst til!

Mød vores team

Vores team kan hjælpe med alt hvad i mangler

Jakob Larsen - Konsulent

Arbejdet som freelance hos Gratisprofil.com giver mig mulighed for at skabe vækst - både for kunden og for mig selv. Det er helt vildt fedt!

Lasse Stange - Konsulent

Mit motto: Positivitet skaber Positivitet - Glade kunder skaber Glade kunder.

Lisa Lauritsen - Kundeservice

Elsker at arbejde med mennesker. Jobbet som kundeservice-medarbejder giver mig muligheden for at skabe helt tydelige resultater.

Maria Hansen - Kundeservice

Bedste kundeservice er, når kunden får løst sit problem i første henvendelse. Det stiller store krav til min alsidige viden og er med til at dygtiggøre mig hver eneste dag.

Rebecca Vang - Google specialist

Som 00´er-barn er jeg vokset op med digitale medier. Jeg er en resultatorienteret teamplayer, og ligesom en fodboldspiller så lever jeg af min hobby!

Nikolaj Bundgaard - Udvikler

Har altid arbejdet med programmering og med den hastige udvikling på internettet, så er hver dag en læringsdag - det syntes jeg er det bedste ved mit job.

Har du spørgsmål eller brug for support?

Er du allerede kunde og har spørgsmål eller brug for support?

Så kan du kontakte support eller din konsulent direkte her

Rul til toppen